Ideer For Valg Og Vedlikehold Av Smykker

Smykker er en av de eldste og langvarige dekorative kunstformene i verden. I utallige generasjoner har folk kjøpt og gitt smykker for å pynte hverandre, feire minneverdige anledninger og hylle viktige forhold. Les denne artikkelen for noen nyttige tips for å bli med i den historiske familien av lykkelige smykkeeiere.

Når du velger bryllupsbåndsett, må du huske på smykkene du allerede eier og regelmessig bruker. Et bryllupsbånd i gult gull er ikke det beste valget hvis de fleste smykkene du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig ha på deg bryllupsbåndet hver dag. Forsikre deg om at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Det blir mer og mer populært å kjøpe dyre smykker på nettet. Før du gjør det, må du imidlertid sjekke ut virksomheten du vil kjøpe hos Better Business Bureau. Når du kjøper et stort billett, for eksempel et dyrt smykke, må du vite at selskapet du kjøper fra er anerkjent. Du vil være sikker på at de vil sende deg et kvalitetsprodukt og sikkerhetskopiere det med kundeservice også.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, kan du se etter en som har små inneslutninger og har en mindre enn perfekt hvitfarge. Ofte kan du ikke engang se inneslutningene og «av» fargene med det blotte øye, men det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av prisen på steinen.

For å hindre at ringene dine overstyrer hendene dine, bruk aldri mer enn to på samme finger. Ringer kan lett se overdreven ut, og til og med en serie tynnere ringer kan se overveldende ut. Hvis du har på deg en overdimensjonert ring, er det best å bruke bare noen få andre ringer sammen med den.

Ikke kjøp noen smykker som lett kan knuses, ellers kan mottakeren ende opp med å bli skuffet. Mange anheng kommer i små små kjeder som er så skrøpelige at de knekker med en gang, og hvis din kjære mister det nye diamantanhenget, blir de sønderknuste. Hvis kjeden er utilstrekkelig som følger med et anheng, kjøp en større kjede eller bare kjøp et annet anheng!

Forsikre deg om at du har en sølvpoleringsklut til rådighet for sølvsmykkene dine. Alle sølvfarger, så en poleringsklut vil hjelpe deg raskt og enkelt, ha sølvsmykkene dine som nye uten å måtte håndtere stinkende, rotete sølvpolish. Du kan kjøpe en poleringsklut for rundt $ 5.

For å lage iøynefallende smykker, ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger. Hvis du har problemer med å tenke på en palett, kan du se deg rundt og hente inspirasjon fra ting som finnes i naturen. Kontrasterende, komplementære, tradisjonelle eller monokromatiske fargevalg kan være ganske uttalende når de er integrert i et smykke.

Mens stiler og moter endres, er smykkene i seg selv for å bli. Du og dine kjære kan knapt komme deg gjennom livet uten å skaffe deg noen få smykker. Ideelt sett har denne artikkelen vist deg noen nyttige måter å forbedre opplevelsen av smykker. Når det behandles riktig, kan smykker bli din mest verdifulle og varige besittelse.

From Pendants To Princess Cut Diamonds, Learn About Jewelry Here