Store Tips Om å Kjøpe Smykker For Deg

Mange mennesker,inkludert både menn og kvinner, elsker å bære fine smykker. Men å kjøpe smykker kan være en vanskelig ting. Hvordan kan du fortelle at du kjøper en kvalitetsvare og ikke et stykke over priset søppel? Denne artikkelen vil ha noen tips og triks for å hjelpe deg å lære forskjellen mellom kvalitet og dritt.

Hold smykker i et rom som er tørt og ikke har noen luftstrøm. En boks designet spesielt for smykker gir den beste beskyttelsen, men en klut bag kan også fungere. Visse metaller begynner å flekket når de utsettes for fuktighet. Edle metaller, gjennom litt arbeid og polish, kan gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand. Ikke-edle metaller er belagt, noe som betyr at polering vil tillate kobber metall å komme gjennom.

Hvis du ønsker å kjøpe sterling sølv smykker online, sørg for å også kjøpe en sølv syre testing kit. Slike kits er allment tilgjengelig på nettet også for under ti dollar. De gir en trygg måte for deg å syre teste smykker du mottar for å sikre sin autentisitet. På denne måten, Hvis du kjøper en vintage stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, du er fortsatt i stand til å vite at du ikke har blitt lurt.

Prøv å velge sølv over gull. De gamle dagene med sølv er en mindre metall enn gull er over. Silver er også gjennomgående priset, mens gull fortsetter å stige i pris. Du trenger ikke å bekymre deg for karats med dette metallet. Bare sørg for å unngå nikkel sølv eller tysk sølv som de inneholder ingen ekte sølv.

Sammenlign mange diamanter før du bosette seg på en å kjøpe. Ta en nærmere kikk på en virkelig topp hakk diamant, og hold deretter alt annet du anser som standard. Det er villedende triks som kan brukes til å forbedre en diamant, så du må være på utkikk.

Når du arbeider med smykker som vises som en del av deg, er det viktig å stole på butikken som selger deg sine elementer. Hvis du stoler på dem, det mer sannsynlig at de ikke vil gi deg lav kvalitet biter av smykker. Et selskap som du stoler på vil gi den følelsen du at du har gjort en god beslutning.

Hvis du ønsker å kjøpe et par øredobber for en kjær, sørg for at de har gjennomboret ører først! Det er en stor faux pas å plukke opp et par nydelige baubles bare for å finne ut at de er unwearable. Hvis du kan, sjekk hennes smykker boksen, eller spør noen nær henne som kanskje vet som hennes mor.

Når du gjør smykker og du vil slå en perle i en koblet stykke, ta et øye PIN og tråd det gjennom perlen hull. La perle skyve til bunnen av øyet PIN. Rett over perlen, bruke tang til å bøye øyet PIN ca 45 grader. Ved hjelp av wire cutters, trim dette til omtrent en halv tomme i lengde. Ved hjelp av liten rund tang, ta tak i spissen av ledningen og begynne looping den rundt tang spissen. Ikke gi opp hvis øyet PIN loop er ikke direkte runde-praksis gjør mester!

Å sørge for at du kjøper kvalitetssmykker er ikke alltid en enkel oppgave. Men forhåpentligvis nå som du er bevæpnet med disse rådene, er du sikker på at du kan plukke ut et kvalitetsstykke for den spesielle noen og ikke bli dratt av. Hvis du fortsatt ikke er trygg, sjekk ut noen av de andre artiklene der ute, til selvtilliten din vokser.

Lær Om Smykker Her, Fra Anheng Til Prinsesseskårne Diamanter